19.9 C
Athens

Τρινκιέρι: Έχω δουλέψει και στην Ελλάδα, αλλά κανείς δεν συγκρίνεται με τους οπαδούς της Παρτιζάν

Ο Αντρέα Τρινκιέρι συχνά πυκνά προκαλεί την κοινή γνώμη με τις τοποθετήσεις και την συμπεριφορά του, τόσο από τον πάγκο όσο και πίσω από το μικρόφωνο.

Αυτή τη φορά θέλησε να πλέξει το εγκώμιο των οπαδών της Παρτιζάν με αφορμή την επιστροφή του στο Βελιγράδι για το ματς με την Μπάγερν στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως ακόμα κι αν έχει δουλέψει στην Ελλάδα κι έχει παίξει παντού, σαν τους οπαδούς της Παρτιζάν δεν έχει δει πουθενά, τονίζοντας πως είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ζωή συχνά μας φέρνει σε σταυροδρόμια που δεν περιμένουμε. Δεν υπάρχει χωρισμός, σε κανένα επίπεδο, που να μην αφήνει κάποιες πληγές στην καρδιά. Πέρασα τόσες όμορφες στιγμές με την Παρτίζαν, που ακόμα κι αν ήθελε κάποιος, δεν θα μπορούσε να τις μαυρίσει.

Όταν μιλάω για την Παρτίζαν με κατακλύζουν τα συναισθήματα, επειδή έχω πολλές αναμνήσεις και φίλους στη Σερβία. Οι οπαδοί είναι αξέχαστοι και κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στο μπασκετικό περιβάλλον της Ευρώπης. Κρατάνε την ομάδα και την αγαπούν άνευ όρων, όχι μόνο στις επιτυχίες, αλλά ακόμα και στα δύσκολα. Έχω δουλέψει στην Ελλάδα, έχω παίξει παντού και δηλώνω ότι οι οπαδοί της Παρτίζαν είναι οι καλύτεροι.

Εξαιτίας όσων έζησα στο Βελιγράδι χαίρομαι που η Παρτίζαν ξεπέρασε την οικονομική κρίση και τις πρόσθετες επιπλοκές που έφερε ο κορωνοϊός, οι οποίες και καθυστέρησαν το πλάνο της επιστροφής στην EuroLeague. Η έλευση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν καταλυτική και τώρα η Παρτίζαν είναι η όλα όσα θέλαμε το 2020 και όλα όσα θα ήταν αν δεν είχαν προκύψει κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες που δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς