19.3 C
Athens

Επίσημο: Δανεικός στη Λαμία από τη Βολφσμπέργκερ ο Βέργος

Την ενίσχυση της συνεχίζει η Λαμία, που μετά την απόκτηση του Ρούμπεν Μαρτίνεθ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νίκου Βέργου.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την Τετάρτη (28/12) τη συμφωνία με την αυστριακή Βόλφσμπεργκερ για δανεισμό του Έλληνα επιθετικού, που επιστρέφει στην Ελλάδα μόλις λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από τον Παναιτωλικό, του οποίου τη φανέλα φορούσε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής πρόλαβε να καταγράψει 16 συμμετοχές με τη φανέλα της Βόλφσμπεργκερ, πετυχαίνοντας 1 γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, Νίκο Βέργο, με τη μορφή δανεισμού από την Βόλφσμπεργκερ της Αυστρίας με την οποία φέτος είχε 16 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ο 26χρονος επιθετικός που αγωνιζόταν πέρυσι στην Ελλάδα με την φανέλα του Παναιτωλικού, έχει παίξει στο παρελθόν και σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης Β’, Έλτσε, Χέρκουλες και Βασάς.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Βέργος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ με την φανέλα της Λαμίας. Θα κάνω τα πάντα μαζί με τους συμπαίκτες μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς