18.8 C
Athens

Τελειώνει από τον Άρη ο Ζερβινιό, κόπηκε από την αποστολή με Παναιτωλικό

Ο Άρης προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιο του Ιβοριανού επιθετικού που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Άλαν Πάρντιου

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Άλαν Πάρντιου να κάνει γνωστή την αποστολή της ομάδας για την αυριανή (29/12). Προσπάθειες για λύση της συνεργασίας με Ζερβινιό.

Η προετοιμασία των Κιτρίνων για το παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου ολοκληρώθηκε, με τον Άγγλο τεχνικό να μην μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Ενκουλού.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ζερβίνιο, με τον οποίον ο Άρης έχει μπει σε διαδικασία συζητήσεων ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του και να αποχωρήσει από την ομάδα. O 35χρονος τη φετινή σεζόν μετρά 411′ συμμετοχής με ένα γκολ και μία ασίστ.

Αν τελικά βρεθεί η χρυσή τομή, ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει από τους Θεσσαλονικείς μόλις μετά από πέντε μήνες και θα αποτελέσει τον δεύτερο παίκτη των Κίτρινων που μένει ελεύθερος στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μετά τον Πάπε Σεΐκ Ντιόπ.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρθία, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς