23.2 C
Athens

Περνάει ιατρικές εξετάσεις στην Λίβερπουλ ο Γκάκπο, θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός καταφθάνει στο Λίβερπουλ με φόντο το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, σε ένα deal με εξαετή διάρκεια και υψηλότατες απολαβές

Παίκτης της Λίβερπουλ θα πρέπει να θεωρείται ο Κόντι Γκάκπο, καθώς ανήμερα της Boxing Day ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις των Κόκκινων με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού.

Το παρασκήνιο της «αρπαγής» του Γκάκπο από τη Λίβερπουλ και η επένδυση εξαετίας

Οι σύλλογοι ανακοίνωσαν τη συμφωνία για τον 23χρονο, ο οποίος έλαβε ειδική άδεια και ταξίδεψε σήμερα (28/12) στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του περνώντας από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπογράφοντας το συμβόλαιό του, μετά από ένα ονειρικό Παγκόσμιο Κύπελλο για τον ίδιο με τη φανέλα των Οράνιε.

Τελικώς, ο ρόλος του Γιούργκεν Κλοπ και η επαφή του με την πλευρά του παίκτη ήταν καταλυτικός, με τον Γερμανό τεχνικό να έχει δείξει και στο πρόσφατο παρελθόν ότι ξέρει να διαχειρίζεται άψογα και με δίκαιο τρόπο τα μεγάλα ταλέντα, ρίχνοντάς τους αμέσως στα βαθιά. Όποιος ξέρει κολύμπι, συνεχίζει. Όποιος χρειάζεται βοήθεια, θα πάρει την ευκαιρία του στο μέλλον.

Αυτό μάλλον σκέφτηκε και ο Γκάκπο που έδειξε εκπαιδευμένος για τα δύσκολα στο Μουντιάλ του Κατάρ και «κέρδισε» μία μεταγραφή-ρεκόρ, σε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει στον πρωταθλητισμό, σε αντίθεση με τη Γιουνάιτεντ που επίσης τον ήθελε, αλλά δυσκολεύεται ακόμα και να μπει στην τετράδα της Premier League.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο Twitter, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο αξίας 44 εκατομμυρίων ευρώ με τους Ρεντς, με διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Καλά διαβάσατε, επένδυση εξαετίας για τη Λίβερπουλ, όπως και με τον Νούνιες, σε μία προσπάθεια να εξασφαλίσει το μέλλον της, όταν Σαλάχ και Φιρμίνο θα έχουν πλέον φθαρεί…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς