17.8 C
Athens

Νταρίντα: Συναρπαστικό κεφάλαιο για μένα ο Άρης, θέλω να κερδίσω έναν τίτλο στην Ελλάδα

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα αποτελεί παίκτη του Άρη εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2023 για να ανακοινωθεί κι επίσημα η συμφωνία του με τους Κίτρινους και να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι.

Μάλιστα, το πρώτο του έμελλε να είναι το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ (4/1) στην Τούμπα, εκεί όπου όχι μόνο αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή, αλλά είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει και βασικός στο πλάι του Ετέμπο (αν είναι έτοιμος μέχρι τότε).

Σε δηλώσεις του στη γερμανική «Bild» ο Τσέχος χαφ αναφέρθηκε στο νέο και «συναρπαστικό», όπως το χαρακτήρισε, κεφάλαιο της καριέρας του, τονίζοντας ότι ήρθε στην Ελλάδα για να κερδίσει τίτλους.

«Ανυπομονώ να το ζήσω. Είναι συναρπαστικό κεφάλαιο για μένα ο Άρης», είπε αρχικά, για να προσθέσει σχετικά με τους λόγους της αποχώρησής του από την Bundesliga.

«Θέλω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο και θέλω ο γιος μου να δει τον μπαμπά του με ποδοσφαιρική φανέλα στο γήπεδο. Να κυνηγά στο γήπεδο το πάθος του».

Όσο για τους στόχους του με τον Άρη, ανέφερε: «Ήθελα να παραμείνω στο εξωτερικό για να ζήσω μια νέα κουλτούρα», εξήγησε ο Νταρίντα. «Στόχος μου είναι να παίξω στην Ευρώπη και να κερδίσω έναν εγχώριο τίτλο εδώ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς