18.3 C
Athens

Το παράπονο του Λίνγκαρντ από τη Μ. Γιουνάιτεντ: «Μου έδωσαν ψεύτικες υποσχέσεις»

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ είχε αρκετό καιρό να νιώσει χαρούμενος στην Premier League και μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ βρήκε ξανά το χαμόγελό του κι ένα κίνητρο για την προσωπική του εξέλιξη μέσα στη σεζόν.

Σε δηλώσεις του στη βρετανική «Telegraph» ο Άγγλος άσος ενόψει του αγώνα της Φόρεστ με τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τους «Κόκκινους Διαβόλους», όπου σύμφωνα με τον ίδιο πέρασε κυρίως δύσκολες στιγμές κυρίως λόγω των «ψεύτικων υποσχέσεων» και της «έλλειψης εμπιστοσύνης» από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου.

«Δεν ξέρω ποιο ήταν το πρόβλημα, αν ήταν πολιτική ή οτιδήποτε άλλο. Ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση μέχρι σήμερα», είπε ο Λίνγκαρντ στην Telegraph ενόψει του ταξιδιού της Φόρεστ στο Μάντσεστερ την Τρίτη.

«Δεν ρώτησα καν. Θα προτιμούσα κάποιος από σεβασμό για μένα να μου έλεγε τόσο καιρό εκεί, «Γι’ αυτό δεν παίζεις», αλλά δεν το κατάλαβα ποτέ.

Ήταν ψεύτικες υποσχέσεις. Προπονούμουν σκληρά και ήμουν έτοιμος να παίξω… Όταν δουλεύεις σκληρά στην προπόνηση και δεν παίζεις, είναι πολύ απογοητευτικό».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς