19.7 C
Athens

Γκαλτιέ: «Ο Μέσι έπρεπε να πάει στην Αργεντινή, θα επιστρέψει 2 ή 3 Ιανουαρίου»

Την ημερομηνία που θα επιστρέψει ο Λιονέλ Μέσι στις προπονήσεις της Παρί αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας, Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο Pulga απολαμβάνει τις διακοπές του μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου κυπέλλου, με την ομάδα του να είναι έτοιμη να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση αφού αντιμετωπίζει τη Στρασμπούρ (28/12) στην πρώτη επίσημη υποχρέωση μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Για τον 35χρονο σούπερ σταρ και την επιστροφή του μίλησε ο Κριστόφ Γκαλτιέ, κάνοντας γνωστό πως θα γυρίσει στο Παρίσι μετά την αλλαγή του χρόνου.

«Ο Λιονέλ έπρεπε να επιστρέψει στην Αργεντινή για τους πανηγυρισμούς και αποφασίσαμε ότι θα μείνει εκεί μέχρι την 1η Ιανουαρίου», ανέφερε ο Γκαλτιέ στη συνέντευξη Τύπου, την παραμονή της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Στρασμπούρ. «Θα έρθει και θα αρχίσει τις προπονήσεις μαζί μας, είτε στις 2 είτε στις 3 (Ιανουαρίου), για να μπορέσει να ξαναρχίσει να παίζει. Είχε 13-14 ημέρες για να ξεκουραστεί».

Παράλληλα ο προπονητής της Παρί μίλησε και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο κύπελλο.

Αναλυτικά:

«Μίλησα με τον Κιλιάν, ήθελε να έρθει μαζί μας αρκετά γρήγορα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει, και για τον Χακίμι και για τον Κιλιάν, μια στιγμή που θα πρέπει να ξεκουραστούν, όχι ειδικά σε σωματικό επίπεδο αλλά σε νοητικό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς