21.2 C
Athens

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Προφυλακίστηκαν και οι άλλοι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι άλλοι δύο ανήλικοι για τον βιασμό του 15χρονου στην Αττική, μετά την απολογία τους στον ανακριτή.

Σημειώνεται πως ήδη βρίσκονται στη φυλακή και άλλοι τρεις από τους έξι συλληφθέντες, ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας ανήλικος κάτω των 15 ετών.

Την ίδια στιγμή, δύο ακόμη αναζητούνται με τον έναν να θεωρείται ότι έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Πρόκειται για έναν 17χρονο μαθητή, που φέρεται να ανεβάζει συχνά, επιθετικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος θέλει να παρουσιάζεται σκληρός και σύμφωνα με πληροφορίες είναι από τους πρωτεργάτες της φρικιαστικής ιδέας να φτιαχτεί ένα βίντεο σε ρυθμό τραπ, με τη σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου αγοριού.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέα εντάλματα σύλληψης για τα δυο 15χρονα αγόρια αλλά και τέσσερα κορίτσια, οι οποίες σύμφωνα με το θύμα ήταν παρούσες μπροστά στη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν από τους συνομήλικους του.

Τέλος, οι κατηγορούμενοι μαθητές φέρεται να παραδέχτηκαν σεξουαλικές πράξεις, αλλά χωρίς χρήση βίας, ενώ οι ανήλικοι δρούσαν ως εγκληματική ομάδα και σύμφωνα με το κατηγορητήριο τραβούσαν βίντεο με τις πράξεις τους.

ΠΗΓΗethnos.gr
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς