16.8 C
Athens

Ερντογάν: Ο Ρονάλντο δεν έπαιξε βασικός στα νοκ άουτ εξαιτίας πολιτικής ποινής για στήριξη στην Παλαιστίνη

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον Κριστιάνο Ρονάλντο και στο γεγονός πως δεν αγωνίστηκε βασικός στα νοκ άουτ παιχνίδια του Παγκοσμίου κυπέλλου, τονίζοντας πως αυτό έγινε επειδή του είχε επιβληθεί πολιτική τιμωρία για τη στήριξη του στην Παλαιστίνη.

Τη δική του εκδοχή για την απουσία του σούπερ σταρ από τη βασική ενδεκάδα της Πορτογαλίας στα νοκ άουτ παιχνίδι του Μουντιάλ, έδωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τον Ερντογάν λοιπόν, ο 37χρονος επιθετικός έμεινε εκτός βασικής ενδεκάδας στα παιχνίδια με Ελβετία και Μαρόκο εξαιτίας πολιτικής ποινής που του επιβλήθηκε για τη στήριξη του στην Παλαιστίνη.

«Σπατάλησαν τον Ρονάλντο. Δυστυχώς, του επέβαλαν πολιτική ποινή. Το να στέλνεις έναν παίκτη όπως ο Ρονάλντο στο γήπεδο με μόλις 30 λεπτά να απομένουν στον αγώνα καταστρέφει την ψυχολογία του και του παίρνει την ενέργεια. Ο Ρονάλντο στηρίζει τον παλαιστινιακό αγώνα», ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος που στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάκτηση του τροπαίου από την Αλμπισελέστε, αλλά και στον Κιλιάν Εμπαπέ.

«Το πήρε δίκαια η Αργεντινή λόγω απόδοσης και Λιονέλ Μέσι παρά την ηλικία του. Όμως, ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι το μέλλον. Είναι 23 ετών και ο Μέσι είναι 34. Τώρα υπάρχει ο Εμπαπέ, είναι το μέλλον».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς