23.2 C
Athens

Δ. Γιαννακόπουλος για Παύλο: «Αυτό ήταν το πιο σημαντικό που έκανες για μένα»

Για την παρακαταθήκη που τού άφησε ο πατέρας του Παύλος σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως σε επίπεδο χαρακτήρα μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε ανάρτησή του στο Instagram.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε δημόσια τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή, για όσα τού προσέφερε από τότε που ήταν μωρό μέχρι τη στιγμή του θανάτου του, ενώ επεσήμανε κι αυτό που για τον ίδιο ήταν το πιο σημαντικό «δώρο» και τον έκανε «Θεό» στα μάτια του.

Αναλυτικά η σχετική του ανάρτηση:

«Από μικρό παιδί σε είχα για Θεό για την ποιότητα ζωής και τα υλικά αγαθά που μου προσέφερες, πολλές φορές και σε υπερβολή.

Αργότερα σε είχα για Θεό για όλα αυτά που σε έβλεπα με καθαρό τρόπο να καταφέρνεις, με αποτέλεσμα να μου έχεις αφήσει ένα κρυστάλλινο όνομα και πόρτες ορθάνοιχτες παντού.

Πλέον όμως για αυτό που σε ευχαριστώ πάνω από όλα και συνεχίζω να σε έχω για Θεό είναι η ζωή που διάλεξες να κάνεις, μακριά από “τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια”, με αποτέλεσμα να σε έχω δίπλα μου μέχρι τα βαθιά γεράματα σου να με συμβουλεύεις και να με προστατεύεις.

Αυτό ήταν από όλα το πιο σημαντικό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς