16.2 C
Athens

Οι δύο Ισπανοί μπακ που τσεκάρει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας

Ο Ολυμπιακός απλώνει ξανά τα μεταγραφικά του δίχτυα σε όλη την Ευρώπη (και όχι μόνο) ώστε να βρει τις κατάλληλες λύσεις για την ενίσχυση σε θέσεις που πονά - Η αγορά της Ισπανίας που αρέσει στον Μίτσελ και ένας παλιός γνώριμος στο προσκήνιο για την ενίσχυση στα αριστερά

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον σημαντικό αγώνα της Τετάρτης (26/12) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο για την 15η αγωνιστική της Super League και παράλληλα ψάχνεται για τη μεταγραφική του ενίσχυση, ειδικά σε θέσεις που πονά.

Αυτές αφορούν κυρίως το αριστερό άκρο της άμυνας, τα εξτρέμ και τη θέση του σέντερ φορ, με τους Ερυθρολεύκους για αρχή να έχουν ρίξει το βάρος στον αριστερό μπακ, εκεί όπου αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα μετά και τον τραυματισμό του Βρουσάι.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που προκύπτουν κατά βάση από δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός μπαίνει ξανά δυνατά στο παιχνίδι για την υπογραφή του Τόνι Λάτο από την Βαλένθια, ο οποίος τον είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι.

Σημαντική παράμετρος το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Ισπανού αριστερού μπακ με τις Νυχτερίδες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και ο Ολυμπιακός θα έχει να διαπραγματευτεί μόνο με την πλευρά του παίκτη από τον Γενάρη.

Μέχρι τώρα στη σεζόν στη La Liga υπό τις οδηγίες του Τζενάρο Γκατούζο, ο Λάτο μετράει 9 συμμετοχές με ένα γκολ.

Στην ίδια λίστα, πάντως, φέρεται να βρίσκεται και το όνομα του συμπατριώτη του, Άαρον Μάρτιν, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια βγάζει το ψωμί του ως βασικός στην γερμανική Μάιντς.

Με 15 συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ μέχρι τώρα στην Bundesliga (μόνο φέτος) έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ωστόσο, κι αυτού το συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, με τον εκπρόσωπο του παίκτη να έχει πολλή δουλειά τον φετινό Γενάρη, μιας που ο πελάτης του δεν δείχνει πρόθυμος να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Μάιντς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς