22.7 C
Athens

Στιγμές αγωνίας και συγκίνησης για τον Πελέ, η οικογένειά του μαζεύτηκε στο νοσοκομείο για τα Χριστούγεννα

Ο θρυλικός Πελέ πέρασε τα Χριστούγεννα στο κρεβάτι του νοσοκομείου, αλλά δεν ήταν μόνος: στο πλευρό του σχεδόν όλα τα μέλη της οικογένειάς του, σε μία πολύ συγκινητική κίνηση που δίνει ώθηση στον... Βασιλιά για να συνεχίσει τη μάχη του με τον καρκίνο

Η οικογένεια του Πελέ επανενώθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων, δίπλα στο κρεβάτι του Βραζιλιάνου θρύλου του ποδοσφαίρου, η υγεία του οποίου επιδεινώθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Άλλη μια νύχτα μαζί», έγραψε η Κέλι Νασιμέντο, κόρη του «Βασιλιά» Πελέ, σε ένα νέο μήνυμα που αναρτήθηκε στο Instagram το βράδυ της Κυριακής, συνοδευόμενο από μια φωτογραφία στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν του Σάο Πάολο, με τα αδέλφια και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Ακόμη και στην λύπη, πρέπει απλώς να είμαστε ευγνώμονες. Σας ευχαριστώ που είστε μαζί, σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας, σας ευχαριστώ που μπορείτε να είστε εδώ μαζί του τώρα. Καλά Χριστούγεννα», πρόσθεσε.

Στην φωτογραφία φαίνονται επίσης οι Φλάβια, Σελέστε, Εντίνιο και Τζόσουα, τα παιδιά του Πελέ, καθώς και η Τζεμίνα ΜακΜάχον, κόρη μιας από τις συζύγους του.

Ο 83χρονος Πελέ, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου που εντοπίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο από τα τέλη Νοεμβρίου.

Στο τελευταίο τους ανακοινωθέν, οι θεράποντες ιατροί, ανέφεραν την περασμένη Τετάρτη μια «εξέλιξη» του καρκίνου του καθώς και «νεφρική και καρδιακή ανεπάρκεια».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς