17 C
Athens

Η Μπεσίκτας έσωσε τον βαθμό κόντρα στην Γκαζιαντέπ με ασίστ του Μαζουακού (vid)

Ο Μαζουακού που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, έδωσε την ασίστ στο γκολ ισοφάρισης της Μπεσίκτας στην έδρα της Γκαζιαντέπ - Ήταν η τρίτη του στην Τουρκία στη 13η συμμετοχή του

Το μέλλον του Αρτούρ Μαζουακού δεν φαίνεται να βρίσκεται στην Τουρκία σύμφωνα με όσα μεταδίδονται στην Τουρκία, καθώς τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους μεταξύ των οποίων φέρονται να είναι ο Ολυμπιακός και η Σπέτσια.

Ο Γάλλος αριστερός πρώην μπακ του Ολυμπιακού ήταν εκείνος που έβγαλε την ασίστ στο γκολ ισοφάρισης της Μπεσίκτας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γκαζιαντέπ (1-1). Στο 86′, ο Μαζουακού γέμισε στο δεύτερο δοκάρι κι ο Βέγκχορστ πετάχτηκε κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ο 29χρονος πέρασε αλλαγή στο ματς και στα 23′ που έπαιξε πιστώθηκε την ασίστ που ήταν η τρίτη του στο πρωτάθλημα σε σύνολο 13 συμμετοχών.

Για την ιστορία η Γκαζιαντέπ του Στέλιου Κίτσιου (βασικός) προηγήθηκε με το γκολ του πρώην επιθετικού του ΟΦΗ, Ζοάο Φιγκεϊρέντο στο 71′.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς