22.6 C
Athens

Από μία αγωνιστική και πρόστιμο σε Πάπας και Τσιακμά για το μεταξύ τους επεισόδιο στην Πυλαία

Με μία αγωνιστική και πρόστιμο τιμωρήθηκαν ο Τζορτζ Πάπας και ο Νίκος Τσιακμάς για το μεταξύ τους επεισόδιο στην Πυλαία κατά τη διάρκεια του τετάρτου δεκαλέπτου της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Οι δύο παίκτες είχαν αποβληθεί και ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόσθετες ποινές σε αμφότερους για τη συμπεριφορά τους.

 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Επιβάλλεται στον ΤΖΩΡΤΖ – ΠΙΤΕΡ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ α) για υβριστική συμπεριφορά, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ και β) για ανάρμοστη συμπεριφορά, χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 10-12-2022.

Στον Ν. ΤΣΙΑΚΜΑ, καλαθοσφαιριστή της ως άνω ΚΑΕ ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 10-12-2022»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς