18.2 C
Athens

Τεν Χαγκ: Υπάρχει μεγάλη πίεση για να είμαστε στην πρώτη τετράδα, ο Μαρτίνες οφείλει να επιστρέψει

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, είπε ότι γνωρίζει πως υπάρχει πίεση για να εξασφαλίσει η ομάδα του μια θέση στην πρώτη τετράδα αυτή τη σεζόν, εξαιτίας των υπερβολικών δαπανών του συλλόγου του στη μεταγραφική περίοδο.

Η Γιουνάιτεντ ξόδεψε περισσότερα από 200 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει τους Βραζιλιάνους, Άντονι και Κασεμίρο από τον Άγιαξ και τη Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα, τον Αργεντινό-παγκόσμιο πρωταθλητή πλέον- Λισάντρο Μαρτίνες και τον Ολλανδό μπακ Τίρελ Μαλάσια.

Ο Τεν Χαγκ, ο οποίος ανέλαβε προπονητής στη Γιουνάιτεντ τον Απρίλιο, έχει προχωρήσει σε ανανέωση μιας ομάδα που θέλει να αλλάξει, μετά τη χειρότερη απόκτηση πόντων στην Premier league την περασμένη σεζόν.

«Δέχομαι πώς είναι, δέχομαι αυτή την πίεση», είπε ο Τεν Χαγκ σε συνέντευξη Τύπου. «Αλλά και για τον προπονητή της Τσέλσι και της Νιούκαστλ, εκείνες τις ομάδες που έχουν επενδύσει πολλά στην ομάδα τους.

Είναι μεγάλη πίεση για όλους μας να μπούμε στην πρώτη τετράδα. Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα και να παλεύουμε για τρόπαια αυτός είναι ο στόχος μας», πρόσθεσε.

«Ο Μαρτίνες γιορτάζει ακόμα στην Αργεντινή, στο Μπουένος Άιρες. Μπορώ να το καταλάβω, είναι πολύ συναισθηματικό, πολύ έντονο όταν κερδίζεις το Παγκόσμιο Κύπελλο και το φέρνεις στη χώρα σου, είναι υπέροχο.

Αλλά ο Μαρτίνες πρέπει επίσης να δεχτεί ότι στις 27 θα συνεχιστεί η Premier League. Ο Βαράν, φυσικά, είναι απογοητευμένος που έχασε τον τελικό, αλλά μπορεί επίσης να είναι περήφανος που βρέθηκε ξανά στον τελικό και όλα όσα έχει πετύχει στην καριέρα του, κερδίζοντας τόσα πολλά τρόπαια, είπε ο Ολλανδός τεχνικός ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς