23.5 C
Athens

Ο Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας σε FIFA και UEFA για τη διαιτησία στην Ελλάδα

Τεράστιο ενδιαφέρον έχουν τα όσα στοιχεία έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε FIFA και UEFA ώστε να διαμαρτυρηθεί για τις κάκιστες διαιτησίες στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας, που έχουν ως... στόχο συγκεκριμένες ομάδες κι ως «μονίμως ευνοημένες» κάποιες άλλες

Επιστολή διαμαρτυρίας σε FIFA και UEFA έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός ώστε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια και την αντίδρασή του για τα σοβαρότατα διαιτητικά λάθη τόσο στο πρωτάθλημα της Super League 1 όσο και σε αυτό της Super League 2.

Λίγες μέρες μετά την αιχμηρή τους ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ, της ΚΕΔ και του πρωταθλήματος της SL2 για τις συνεχείς κάκιστες διαιτησίες σε βάρος του Ολυμπιακού Β’, οι Πειραιώτες αποφάσισαν να απευθυνθούν επίσημα και σε FIFA, UEFA ώστε να βρεθεί μία λύση για ένα θέμα που ταλανίζει εντόνως τα τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, στην σχετική επιστολή τους οι Ερυθρόλευκοι δεν αναφέρονται μόνο σε διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος τους, αλλά και σε άλλες που ευνόησαν συγκεκριμένες ομάδες στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που λειτουργεί η ΕΠΟ με τον Τάκη Μπαλτάκο ως επικεφαλής αλλά και η ΚΕΔ του Στηβ Μπένετ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς