19 C
Athens

Ντελ Μπόσκε: Έκανα τα πάντα για να πείσω τον Μέσι να παίξει στην εθνική Ισπανίας

Ο άλλοτε προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε ντελ Μπόσκε, μίλησε στη Marca και αποκάλυψε πως έκανε τα πάντα για να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ισπανίας.

Ο Pulga κατέκτησε και το τελευταίο τρόπαιο που έλειπε από τη συλλογή του, αυτό του Παγκοσμίου κυπέλλου και έζησε μαγικές στιγμές κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, αφού λατρεύτηκε σαν θεός από τους φίλους της Αργεντινής.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως ονειρευόταν να ζήσει στη ζωή του και απάντησε αρνητικά όταν ο άλλοτε προπονητής της Φούριας Ρόχας του ζήτησε να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντελ Μπόσκε:

«Ο καλύτερος παίκτης που έχω δει είναι ο Μέσι. Μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι, θα πάρω τον Μέσι. Από όλους τους παίκτες που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, για μένα ο Μέσι, λόγω της συνέπειας και της ποιότητάς του ως παίκτης, ήταν εντυπωσιακός. Είχε μερικές φανταστικές σεζόν και πάντα βοηθούσε την ομάδα του να πάει μπροστά.

Έκανα τα πάντα για να τον πείσω να παίξει για την Ισπανία. Ωστόσο, ο Λιονέλ αρνήθηκε λόγω της αγάπης που τρέφει για τη χώρα του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς