21.6 C
Athens

Η Μίλαν έχασε την ευκαιρία να πάρει ως ελεύθερο τον Κόλο Μουανί και τώρα χρειάζεται να δώσει 35 εκατ. ευρώ

Τον Ραντάλ Κολό Μουανί έχει ψηλά στη λίστα της η Μίλαν, με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να έχει θέσει μια τιμή κοντά στα 35 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή και τους Μιλανέζους να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο για την ευκαιρία που έχασαν τον περασμένο Γενάρη.

Ο 24χρονος επιθετικός τράβηξε πολλά βλέμματα πάνω του με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά αυτό της ιταλικής ομάδας ήταν καιρό πάνω του.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο στη Μίλαν, αφού τον περασμένο Γενάρη και όσο ο Κόλο Μουανί ήταν ακόμη ποδοσφαιριστής της Ναντ, είχαν την ευκαιρία να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του 24χρονου ποδοσφαιριστή με τη γαλλική ομάδα έληγε το καλοκαίρι και από τον περασμένο Γενάρη όποια ομάδα ήθελε μπορούσε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Οι Ροσονέρι εξέτασαν εκείνη την περίοδο την περίπτωση του, αλλά τελικά αποφάσισαν να μην προβούν σε κάποια κίνηση, με τον Μουανί να υπογράφει το καλοκαίρι στην Άιντραχτ.

Ο καιρός όμως έχει γυρίσματα και η Μίλαν έχει ψηλά στη λίστα της τον Γάλλο επιθετικό. Αυτή τη φορά όμως, θα πρέπει να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού η γερμανική ομάδα ζητάει 35 εκατ. ευρώ για να πει το πολυπόθητο «ναι» και να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς