18.1 C
Athens

Ο Ουνάι Έμερι αποκάλυψε πως θα μιλήσει με τον Μαρτίνες για τον πανηγυρισμό του στην κατάκτηση του Μουντιάλ

Ο Ουνάι Έμερι ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου για τον πανηγυρισμό του Εμιλιάνο Μαρτίνες που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και τόνισε πως θα του μιλήσει από κοντά για το συγκεκριμένο γεγονός.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας ήταν λίγο πιο ενθουσιώδης αμέσως μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου κυπέλλου και αποφάσισε να πανηγυρίσει τοποθετώντας το χρυσό γάντι που του δόθηκε στα γεννητικά του όργανα.

Το γεγονός αυτό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με αυτούς που τον επικρίνουν να είναι πολλοί.

Ο προπονητής του στην Άστον Βίλα Ουνάι Έμερι, ρωτήθηκε για τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό και δικαιολόγησε κάπως τον ποδοσφαιριστή του, λέγοντας πως είναι δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματα σου όταν είναι έντονα.

Παράλληλα όμως, είπε πως θα του μιλήσει προσωπικά για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αναλυτικά:

«Όταν έχεις έντονα συναισθήματα είναι δύσκολο να τα ελέγξεις. Θα του μιλήσω την επόμενη εβδομάδα για κάποιους πανηγυρισμούς του. Σέβομαι ότι είναι με την ομάδα του. Όταν είναι μαζί μας, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε μαζί του. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω μαζί του.

Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτόν. Κάθε οπαδός της Άστον Βίλα πρέπει να είναι. Θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, τώρα πρέπει να ξεκουραστεί μετά από πολλές συγκινήσεις και σκληρή δουλειά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς