18.9 C
Athens

Σίτι και Λίβερπουλ εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση για τον τραυματισμό 15χρονης στο μεταξύ τους ματς

Τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Etihad (22/12) για το League Cup καταδίκασαν με κοινή ανακοίνωση Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες για τους «16» της διοργάνωσης, με τους Πολίτες να χαμογελούν στο τέλος και να παίρνουν τη νίκη με 3-2.

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 3-2: Οι ανώτεροι Πολίτες πέρασαν στους «8» του League Cup κι άφησαν εκτός την κάτοχο (hls)

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τις στιγμές έντασης στις κερκίδες, όταν σύμφωνα με αγγλικά Μέσα, οπαδοί των φιλοξενούμενων πέταξαν αντικείμενα προς τους οπαδούς των πρωταθλητών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια 15χρονη φίλαθλος, την οποία την πέτυχε ένα ποτήρι γεμάτο με κέρματα.

Με αφορμή το τραγικό αυτό περιστατικό, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στην οποία καταδίκασαν τα όσα έγιναν.

Αναλυτικά:

«Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό το γεγονός ότι υπήρξαν ορισμένα περιστατικά κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού αγώνα που είναι εντελώς απαράδεκτα. Αυτά τα περιστατικά θα διερευνηθούν πλήρως, θα καταγγελθούν στην αστυνομία και τα άτομα που κρίνονται υπεύθυνα θα υπόκεινται στη διαδικασία κυρώσεων του αντίστοιχου συλλόγου τους. Η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ έχουν δεσμευτεί πλήρως να συνεργαστούν για να εξαλείψουν αυτά τα ζητήματα από τους αγώνες μας. Δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς