16.4 C
Athens

Ουί Τζο Χουάνγκ: Ατυχής η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν ήταν η επιλογή που έψαχνε το καλοκαίρι ο Νοτιοκορεάτης φορ, που ολοκλήρωσε χωρίς γκολ την παρουσία του στο Μουντιάλ, όπως δηλαδή και στις 9 συμμετοχές του με τους Ερυθρολεύκους

Στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και την απόφαση να συνεχίσει ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο «sportsnate» της Κορέας ο Ουί Τζο Χουάνγκ, που ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχθηκε πως η επιλογή της Ελλάδας δεν ήταν η καλύτερη για τον ίδιο.

Ο Νοτιοκορεάτης φορ μίλησε και για την αξέχαστη εμπειρία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου κατέγραψε 3 συμμετοχές δίχως πάντως να σκοράρει, κάτι που έχει καταφέρει σε συνολικά 9 αγώνες με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αναλυτικά ένα μέρος των δηλώσεών του:

«Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ήταν ατυχής, αλλά δε μπορείς να κάνει κάτι. Προσπάθησα να κάνω τη καλύτερη επιλογή, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα.

Φυσικά ονειρεύομαι το επόμενο παγκόσμιο σε τέσσερα χρόνια, πιστεύω ότι αν κάνω το καλύτερο κάθε μέρα θα έρθουν καλά αποτελέσματα στο μέλλον. Φυσικά η φετινή πορεία της ομάδας μέχρι τους «16» ήταν κάτι ονειρικό».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς