23.3 C
Athens

Ράντονιτς: Η Εφές είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, σημαντικός παίκτης ο Λάρκιν

Ως την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης χαρακτήρισε την Εφές ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Οι Πράσινοι αναχώρησαν για την Τουρκία με σημαντικές απουσίες, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ανατολού Εφές για τη 15η αγωνιστική της EuroLeague (23/12, 19:30).

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του πριν το ματς χαρακτήρισε την Εφές ως καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, ανέφερε τι πρέπει να κάνει σωστά η ομάδα του αν θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε στην επιστροφή του Λάρκιν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Αναντολού Εφές: «Η Εφές είναι η καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών στη Euroleague οπότε θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Διατήρησε στο ρόστερ της τους καλύτερους παίκτες της από τις προηγούμενες σεζόν και προσέθεσε κάποιους ακόμη πολύ καλούς.

Το ξεκίνημά της στη σεζόν είναι ίδιο με τις προηγούμενες, αλλά κατά τη γνώμη μου απέναντί μας έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

Για το καθεστώς συμμετοχής του Γκριγκόνις και του Γκουντάιτις: «Ο Γκριγκόνις είναι μαζί μας, έκανε δύο προπονήσεις με την ομάδα. Ο Γκουντάιτις ήταν λίγο καλύτερα σήμερα το πρωί, θα δούμε την κατάστασή του και θα αποφασίσουμε αν θα ταξιδέψει».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εφές για να είναι ανταγωνιστικός: «Απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα με τόσους καλούς παίκτες όπως η Εφές επιβάλλεται να είσαι συγκεντρωμένος από τη αρχή του αγώνα και να δώσεις το μάξιμουμ σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα σωστά στο παρκέ για να είσαι ανταγωνιστικός».

Για την πιθανή επιστροφή του Σέιν Λάρκιν για την Εφές: «Ο Λάρκιν δεν αγωνιζόταν ως τώρα και ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που έχασαν κάποια παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς