22.5 C
Athens

Νότιγχαμ Φόρεστ: Νέος χορηγός φανέλας η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

Την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες θα έχει χορηγό στο μπροστινό μέρος της φανέλας η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η αγγλική ομάδα εμφανίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν χωρίς χορηγό στη φανέλα και από εδώ και πέρα θα έχει και μάλιστα για τον καλύτερο δυνατό σκοπό.

Η Νότιγχαμ γνωστοποίησε με ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας με τη φιλανθρωπική οργάνωση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην τοποθέτηση του δεν μπόρεσε να κρύψει το πόσο περήφανος είναι.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Είμαστε χαρούμενοι που για το υπόλοιπο της σεζόν θα χρησιμοποιήσουμε το μπροστινό μέρος της φανέλας μας για να πούμε μια τόσο σημαντική ιστορία. Θα είναι τιμή μας να εμφανίσουμε το όνομα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στη φανέλα μας για να υποστηρίξουμε αυτόν τον σημαντικό σκοπό.

Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα με το παγκόσμιο έργο των Ηνωμένων Εθνών στο παρελθόν, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός το 2013. Υποστηρίξαμε τη UNICEF για τέσσερα χρόνια, επιλέγοντας να κάνουμε σημαντική οικονομική συνεισφορά στο φιλανθρωπικό της έργο αντί να λαμβάνουμε έσοδα από χορηγό.

Ελπίζω οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ να είναι περήφανοι που επιλέξαμε να αναδείξουμε το έργο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες για το υπόλοιπο της σεζόν, εκτός από τους τοπικούς σκοπούς που υποστηρίζει το Κοινοτικό μας Trust. Αυτό έρχεται σε μια εποχή που ο κόσμος αντιμετωπίζει τεράστιες προκλήσεις για να βοηθήσει τους πιο ευάλωτους ανθρώπους στην κοινωνία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς