15 C
Athens

Εξετάζει την περίπτωση του Μαζουακού ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους Τούρκους

Έναν παλιό γνώριμο, τον Αρτούρ Μαζουακού, έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της τούρκικης Sabah.

Στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται σύμφωνα με τους Τούρκους ο Αρτούρ Μαζουακού και μάλιστα αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του.

Συγκεκριμένα, το τουρκικό Μέσο Sabah αναφέρει πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν στο στόχαστρο τους τον 29χρονο αριστερό μπακ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπεσίκτας από τη Γουέστ Χαμ.

Ο Κονγκολέζος αγωνίστηκε την περίοδο 2014-16 στον Ολυμπιακό και πήρε μεταγραφή για την αγγλική ομάδα στην οποία ανήκει μέχρι και σήμερα.

«Στη λίστα του Ολυμπιακού μετά τη Χαλ μπήκε ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή λόγω της απόδοσής του και του συμβολαίου του στην Μπεσίκτας», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και συνεχίζει λέγοντας πως υπάρχει και ενδιαφέρον από πλευράς Χαλ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως αν ο Μαζουακού συμπληρώσει 25 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπεσίκτας θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η ρήτρα για αγορά που υπάρχει, η οποία ανέρχεται στα 2.200.000.

Μέχρι στιγμής, ο 29χρονος μπακ έχει καταγράψει 12 συμμετοχές με τη φανέλα των Τούρκων, έχοντας μάλιστα και 2 ασίστ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς