18.2 C
Athens

Marca: Διπλός ο ρόλος του Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία, παίκτης και πρεσβευτής του Μουντιάλ

Επιμένει η Marca στο ρεπορτάζ της για τη συμφωνία του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ, παρουσιάζοντας νέα δεδομένα σε σημερινό της δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο Πορτογάλος διεθνής θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στο Ριάντ, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο που θα τον ενώνει με τη Σαουδική Αραβία έως το 2030. Τα πρώτα 2,5 χρόνια προβλέπεται να αγωνίζεται στη Αλ Νασρ και τα υπόλοιπα, στα 39 του πλέον, να λειτουργήσει ως πρεσβευτής της υποψηφιότητας της αραβικής χώρας για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030. Διοργάνωση που, όπως αποκάλυψε το καλοκαίρι ξένη ιστοσελίδα, πρόκειται να διεκδικήσει από κοινού μαζί με την Αίγυπτο και την Ελλάδα.

Ο Ρονάλντο ζήτησε από την αραβική ομάδα ένα περιθώριο χρόνου πριν υπογράψει, αναζητώντας μέχρι την ύστατη στιγμή σύλλογο από την Ευρώπη που θα ενδιαφερόταν να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Σε περίπτωση που ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάλει τελικά την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Αλ Νασρ, θα αμείβεται με 20 εκατομμύρια τον χρόνο, ενώ θα αμειφθεί ξεχωριστά για τον ρόλο του ως πρεσβευτής της υποψηφιότητας της χώρας για το Μουντιάλ του 2030.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς