19.9 C
Athens

Ρίχνει αυλαία η 14η αγωνιστική της Super League

Με τις αναμετρήσεις Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ και ΟΦΗ – Ατρόμητος ρίχνει σήμερα (22/12) αυλαία η 14η αγωνιστική της Super League.

Μετά το κυρίως πιάτο τη χθεσινή ημέρα, το μενού περιλαμβάνει ακόμη δύο αναμετρήσεις σήμερα.

Η αρχή γίνεται στις 17:00, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Το απουσιολόγιο του Βάλντας Νταμπράουσκας είναι γεμάτο, όμως ο προπονητής των Κρητικών μπορεί να υπολογίζει και σε δύο επιστροφές, αυτές των Γιοχού και Γκερέρο.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Μανδάς, Στέφενς, Λάρσον, Μαρινάκης, Θοράνινσον, Γοχού, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης, Περέα, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Στάικος, Νέιρα, Τοράλ, Αποστολάκης, Μπιφούμα, Ντικό, Γκερέρο, Ντουρμισάι.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος ταξιδεύει για την Κρήτη χωρίς τους τραυματίες Κιβρακίδη, Σουάρες, όπως και χωρίς τον Μουνίθ που θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ασίας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Ερλινγκμαρκ, Οικονομίδης, Κούεν, Γκονθάλεθ, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ (19:30) είναι το παιχνίδι με το οποίο κλείνει η αγωνιστική.

Ο Γιάννης Αναστασίου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα καθώς μετράει 6 απουσίες ενόψει της αναμέτρησης, ενώ στα θετικά για τον ίδιον είναι ότι μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Λάρσον και Μαλή, που βρίσκονται στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Ανέστης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Νικολάου.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Αγρίνιο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται, πλην των Λύρατζη, Σοάρες και Κούρτιτις.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Ολιβέιρα , Νάρεϊ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς