21.2 C
Athens

Σλούκας: Δεν μπορώ να ξεχάσω την ήττα από τη Βιλερμπάν, δύσκολο το παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά ο Κώστας Σλούκας δεν μπορεί να ξεχάσει την ήττα από τη Βιλερμπάν και τον τρόπο που αυτή ήρθε.

Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Ερυθρό Αστέρα για τη 15 αγωνιστική της EuroLeague, με μοναδικό στόχο την επιστροφή τους στη νίκη μετά την ήττα από τη Βιλερμπάν.

Για την ήττα από τη γαλλική ομάδα μίλησε ο Έλληνας γκαρντ, αναφέροντας πως δεν μπορεί να την ξεχάσει και σε αυτό ευθύνεται ο τρόπος που ήρθε.

Παράλληλα ο Σλούκας μίλησε και για την επικείμενη αναμέτρηση, τονίζοντας πως αν αυτός και οι συμπαίκτες του παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στην άμυνα δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

Μικρή αναφορά έγινε και για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, με το σημαντικό όμως αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τον 32χρονο γκαρντ, να είναι η νίκη στο παιχνίδι κόντρα στους Σέρβους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τη Βιλερμπάν: «Προσωπικά δεν μπορώ να το ξεχάσω. Είναι μια νίκη που θεωρητικά είχαμε στο τσεπάκι μας, όμως, δεκαπέντε λεπτά ολιγωρίας μας στέρησαν τη νίκη, παρά το καλό μας παιχνίδι για 25 λεπτά. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Το λέμε από την αρχή της χρονιάς. Βέβαια, γενικότερα υπάρχει η τάση να μας το κάνετε λίγο πιο δύσκολο, γιατί όπως γνωρίζετε θα χάσουμε κάποιες φορές. Ο τρόπος που χάνουμε είναι αυτός και πρέπει να το διορθώσουμε και να βελτιωθούμε για τη συνέχεια».

Για το αυριανό ματς: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλός μας είναι σε πάρα πολύ καλό μομέντουμ. Παίζει εκπληκτική άμυνα, παίζει έξυπνα και για αυτό το λόγο έχει και το σερί νικών στα τελευταία ματς. Θεωρώ πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Και το λέω αυτό χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Ερυθρό Αστέρα, όμως, είμαστε επίσης σε πολύ καλή κατάσταση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Είμαστε προσηλωμένοι στο αυριανό παιχνίδι. Οι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό έχουν πάντα μεγάλες ιδιαιτερότητες. Από μόνη της αυτή η αναμέτρηση αποτελεί μια κατηγορία. Οπότε, πρώτα ο Θεός να κερδίσουμε το αυριανό ματς, θα το δούμε μετά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς