21.4 C
Athens

Χωρίς εκπλήξεις και με απόντες τους Κούρτιτς, Λύρατζη και Σοάρες η αποστολή του ΠΑΟΚ για το Αγρίνιο

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην μπορεί να υπολογίζει μόνο στους ήδη απόντες Κούρτιτς, Σοάρες και Λύρατζη.

Ο Δικέφαλος είναι έτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το Αγρίνιο.

Από αυτοί λείπουν μόνο οι Κούρτιτς, Σοάρες και Λύρατζης, με τον πρώτο να συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, τον Πορτογάλο να κάνει θεραπεία, ενώ τον Έλληνα μπακ να βγάζει μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια να δουλεύει ατομικά.

Έτσι πέρα από τις τρεις γνωστές απουσίες, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Ολιβέιρα , Νάρεϊ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς