25.3 C
Athens

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται ξανά για τον Κογιάδο της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την καταλανική SPORT

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Sport» οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν και τον χειμώνα στα μεταγραφικά ραντάρ τους τον 23χρονο επιτελικό μέσο που αγωνίζεται ως δανεικός στην Έλτσε από την Μπαρτσελόνα

Νέα διάσταση στο φημολογούμενο νέο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Άλεξ Κογιάδο που ανήκει στην Μπαρτσελόνα δίνει η καταλανική εφημερίδα «Sport».

Συγκεκριμένα στην Ισπανία γράφεται ξανά, μετά τα όσα κυκλοφόρησαν το περασμένο καλοκαίρι, ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας βλέπουν «ζεστά» την περίπτωση του 23χρονου επιτελικού μέσου, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Έλτσε στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν καταγράφοντας 10 συμμετοχές με 1 γκολ και μία ασίστ.

Μάλιστα, τονίζεται πως είναι και επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει άμεσα από την Ισπανία για να δοκιμαστεί σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα και να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής, με ενδιαφέρον για την περίπτωσή του να έχει δείξει και η ιταλική Σασουόλο.

Ο Κογιάδο έχει βγάλει το… ψωμί του κυρίως στην β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα, όπου υπήρξε και αρχηγός, ενώ με την πρώτη ομάδα των Καταλανών έχει καταγράψει μόλις 2 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί επίσης στη La Liga με τις φανέλες των Γρανάδα και Έλτσε (μέχρι και σήμερα).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς