20.5 C
Athens

Μπαρτζώκας: Εστιάζουμε μόνο στον Ερυθρό Αστέρα, ο Λαρεντζάκης είναι καλά και θα παίξει

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με τη σερβική ομάδα που είναι και το μόνο που έχουν στο μυαλό αυτός και οι παίκτες του, στα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των Πειραιωτών αλλά και στην αγωνιστική ετοιμότητα των Φαλ - Λαρεντζάκη

Για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (22/12, 21:00) μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφερόμενος στα σκαμπανεβάσματα της απόδοσης των Πειραιωτών που γίνεται δουλειά για να ξεπεραστούν, καθώς και στους Φαλ-Λαρεντζάκη που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση τις προηγούμενες ημέρες.

«Ο Λαρεντζάκης είναι καλά και θα παίξει. Ο Φαλ έκανε το 1/3 της προπόνησης. Είναι καταπονημένος από την γρίπη/ίωση που είχε και θα δούμε πόσες δυνάμεις θα έχει για να παίξει», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το μυαλό όλων είναι στο ματς που έρχεται με τους Σέρβους κι όχι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 30 Γενάρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πνευματική προσέγγιση: «Ματς όπως αυτό με τη Βιλερμπάν εμείς το χρησιμοποιούμε ως κίνητρο στους παίκτες ώστε να μην επαναλάβουμε τα ίδια. Μένει να δούμε αν θα το καταφέρουμε. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Αυτή την στιγμή οι Βιλντόζα και Νέντοβιτς σκοράρουν ή δημιουργούν το 60% των πόντων. Πρέπει να αμυνθούμε πολύ καλά αν θέλουμε να κερδίσουμε».

Αν παίζει ρόλο ότι αυτό το παιχνίδι είναι πριν τον Παναθηναϊκό: «Δεν νομίζω πως περιμένεις να απαντήσω ότι εστιάζουμε στον Παναθηναϊκό, γιατί αν γίνει αυτό θα χάσουμε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και κάθε αναμέτρηση στην Euroleague είναι έτσι. Δε γίνεται να μη συγκεντρωθούμε κόντρα στον Ερυθρό, γιατί θα χάσουμε…»

Για τα πρώτα και δεύτερα ημίχρονα του Ολυμπιακού και τα σκαμπανεβάσματα: «Στα ματς που χάσαμε έγιναν. Αυτά είναι πέντε. Έχουμε κερδίσει εννιά και δε συνέβη αυτό. Η κοινή γνώμη βλέπει αυτό το πράγμα, το οποίο και εμείς αναλύουμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Ο Ολυμπιακός επιβάλλει τον τρόπο παιχνιδιού του και σε εννιά εξ αυτών τα τελείωσε καλά και σε πέντε όχι.

Δε νομίζω να περιμένει κανείς να κερδίζουμε όλα τα ματς. Αν το κάνει, τότε είναι… φανατικός Ολυμπιακός. Πρέπει να βελτιώνουμε τα λάθη μας, αλλά ταυτόχρονα παίζουν και οι άλλοι. Δεν μπορούμε 40 λεπτά να είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε, αλλά ακόμη δεν είμαστε σε αυτό το σημείο».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς