21.4 C
Athens

Ο Ολυμπιακός ψάχνει την ιδανική επανεκκίνηση κόντρα στον ΠΑΣ, οι σκέψεις του Μίτσελ για την ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το βράδυ της Τετάρτης (20:00) στην έδρα του ΠΑΣ για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου στη Super League με μοναδικό στόχο τη νίκη - Το επιθετικό πλάνο του Μιτσελ και οι σταθερές από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε (21/12, 20:00) στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ για την πρώτη αγωνιστικού του δεύτερου γύρου στη Super League, με στόχο να ξεκινήσει με νίκες τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα στη μετά-Μουντιάλ εποχή.

Οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν το τρίποντο που θα τους επαναφέρει με ηρεμία στην… κανονικότητα και θα τους κάνει να περάσουν με χαμόγελο τις γιορτές.

Ο Μίτσελ προσανατολίζεται σε ένα επιθετικό σχήμα με αρκετές αλλαγές σε σύγκριση με όσα είδαμε στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, με πρώτη και κύρια την επιστροφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια αντί του θετικού στο προηγούμενο ματς, Τζολάκη.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρσέλο «κέρδισε» με την παρουσία του και τα δύο τρομερά γκολ απέναντι στον Ατρόμητο τη φανέλα βασικού σε δεύτερο σερί παιχνίδι, με τον Βρουσάι να τοποθετείται στο δεξί άκρο και τους Φορτούνη – Χάμες (κατά πάσα πιθανότητα) μαζί στον άξονα, για πρώτη φορά!

Επιστροφή στη βασική σύνθεση και για τον Ίνμπομ Χουάνγκ, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πλάι του Εμβιλά, με τον Μπιέλ στο ένα άκρο, τον Φορτούνη στο άλλο αλλά να συγκλίνει προς τα μέσα και τον Κολομβιανό άσο σε ρόλο οργανωτή στο «10».

Μικρό πλεονέκτημα για την κορυφή φαίνεται να έχει ο Μπακαμπού έναντι του Ελ Αραμπί, ενώ το δίδυμο στα στόπερ φαίνεται πως θα συνθέσουν οι Παπασταθόπουλος – Ντόη, με ελπίδες και για τον Ρέτσο.

Σέντρα στις 20:00 στους… παγωμένους Ζωσιμάδες, με διαιτητή τον Κουμπαράκη από τις Κυκλάδες και VAR τον Ευαγγέλου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς