19.7 C
Athens

Ιβάνοβιτς: Από τα φαβορί για το Final-4 ο Ολυμπιακός, ίσως να είναι και η καλύτερη ομάδα βάσει στατιστικών

Άλλος ένας προπονητής επιπέδου Euroleague αποθεώνει τους Ερυθρολεύκους του Πειραιά, που φέτος έχουν κερδίσει τους πάντες με την απόδοσή τους και βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που είναι φαβορί για την τελική τετράδα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στις δηλώσεις του πριν το ταξίδι του Ερυθρού Αστέρα για την Ελλάδα ενόψει της αναμέτρησης με τους Ερυθρολεύκους του Πειραιά (22/12, 21:00) για την 15η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Σέρβος προπονητών των Ερυθρολεύκων του Βελιγραδίου αναφέρθηκε με θαυμασμό στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, κατατάσσοντάς την στα φαβορί (και) για το φετινό Final-4.

Παράλληλα, μίλησε και για τον Φακούντο Καμπάτσο, που για τα επόμενα δύο χρόνια θα ενισχύει την περιφέρεια της ομάδας του.

«Ο Καμπάτσο είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα, αλλά δεν έχει παίξει τώρα τελευταία στις ΗΠΑ, οπότε θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βρει ρυθμό. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα του πάρει χρόνο», δήλωσε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι από τα φαβορί για το Final Four. Όλοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, παίζουν με αυτοματισμούς και είναι πολύ καλοί στην άμυνα και την επίθεση. Με βάση τα στατιστικά μπορεί να είναι και η καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτες τους έχουν τον χαρακτήρα να νικούν παντού. Θα δούμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς