17.9 C
Athens

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Κασάι και Σκόμινα υποψήφιοι ρέφερι για το ντέρμπι

Στο «κάδρο» του Μέλο Περέιρα βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Βίκτορ Κασάι και ο Νταμίρ Σκόμινα για να «σφυρίξουν» τον αγώνα της Τούμπας την Κυριακή 23/9 στις 20:30

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν εξετάζουν τις διαθέσιμες περιπτώσεις ξένων διαιτητών για να διευθύνουν το ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής, (Κυριακή 23/9) στις 20:30 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Η αρχή με τον ορισμό ξένου διαιτητή είχε γίνει στον περσινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ  στο ΟΑΚΑ, με διαιτητή τον έμπειρο Μπορμπαλάν.

Στην λίστα του Μέλο Περέιρα βρίσκονται σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» αρκετά ονόματα, όπως του Πολωνού Σιμόν Μαρτσίνιακ, ο οποίος είχε διευθύνει αγώνες στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και του Τσέχου Πάβελ Κράλοβετς.

Ωστόσο, εκτός από τα ονόματα που αναφέραμε, στην λίστα του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή είναι και κορυφαίοι διαιτητές με μεγάλη εμπειρία όπως ο Ούγγρος, Βίκτορ Κασάι και ο Σλοβένος, Νταμίρ Σκόμινα.

Υπενθυμίζουμε, πως ο Κασάι είχε «σφυρίξει» την αναμέτρηση μεταξύ της Μπέρνλι και του Ολυμπιακού στην Αγγλία για την ρεβάνς των play off του Γιουρόπα Λιγκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς