20.7 C
Athens

Len Champions League: Η Βoυλιαγμένη λύγισε με 7-14 από την πανίσχυρη Προ Ρέκο

Φυσιολογική ήττα με 14-7 γνώρισε η Βουλιαγμένη στη Γένοβα από την Προ Ρέκο, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Α΄ ομίλου του Champions League υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Ο ΝΟΒ δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στην πανίσχυρη πρωταθλήτρια Ευρώπης, σε ένα ματς από το οποίο πάντως δεν προσδοκούσε βαθμολογικό όφελος.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς επικεντρώνεται πλέον στο κρίσιμο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τη Γιάντραν Σπλιτ, στις 10 Ιανουαρίου στην Αθήνα, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό αν το συγκρότημα των νοτίων προαστίων θα μπορέσει να διεκδικήσει πρόκριση στο final-8.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την πρώτη περίοδο, ο Βουγιασίνοβιτς χρησιμοποίησε κάτω από τα δοκάρια τον 20χρονο Μάνο Ανδρεάδη, αντί του Παναγιώτη Τζωρτζάτου.

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 5-3, 2-0, 1-2.

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Σάντρο Σούκνο): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Ζάλανκι 1, Φιλιόλι, Γιάνγκερ 2, Κανέλα 1, Ιόκι Γκράτα 2, Ετσενίκε 2, Ιβοβιτς 2, Βελότο, Αϊκάρντι 1, Χάλοκ 2, Νέγκρι

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας, Καλογερόπουλος, Τρούλος 1, Νικολαϊδης 2, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 1, Καπότσης 1, Κουρούβανης, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς