18.2 C
Athens

Ανόβερο – Ολυμπιακός 7-16: Το ερυθρόλευκο τσουνάμι πέρασε και από τη Γερμανία για το εντυπωσιακό 4/4!

Δεν αστειεύεται φέτος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός: οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν... αέρας και από την έδρα του Ανόβερου για την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο εντυπωσιακό τους ξεκίνημα στον α' όμιλο του LEN Champions League

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει κάτι παραπάνω από σοβαρά το ευρωπαϊκό του πεπρωμένο τη φετινή σεζόν και φουλάρει για μία άνευ προηγουμένου πρόκριση στη φάση των νοκ-άουτ, όντας ο μόνος αήττητος στον όμιλό του στο LEN Champions League.

Οι Πειραιώτες πέρασαν θριαμβευτικά και από την έδρα του Ανόβερου στη Γερμανία με σκορ και πλέον σκέφτονται ήδη την επόμενη φάση, έχοντας το απόλυτο των 4 νικών σε ισάριθμες αγωνιστικές!

Η ομάδα του Μιλάνοβιτς ήταν καταιγιστική από την δεύτερη περίοδο και μετά, αυξάνοντας τη διαφορά στα πέντε τέρματα σε πρώτη φάση μετά το τέλος του δεύτερου οκτάλεπτου, ενώ στο τέλος έκανε και διαχείριση ενόψει της συνέχειας έχοντας εξασφαλίσει από νωρίς τη νίκη.

Πρώτοι σκόρερ των νικητών ήταν οι Βάμος και Φιλίποβιτς με τρία τέρματα έκαστος, ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Κολόμβος – Γεννηδουνιάς.

Ο Ολυμπιακός, που δυσκολεύτηκε μόνο για ένα οχτάλεπτο με το σκορ στο 2-2, με αυτή τη νίκη παρέμεινε πρώτος, καλύτερος και αήττητος στον πρώτο όμιλο του LEN Champions League και κρυφοκοιτάζει ήδη τα νοκ-άουτ.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-5, 1-2; 3-7.

Ανόβερο: Γκετζ, Κόρουσιτς, Σίπερ 1, Γκρόσε, Σούτζε 3, Ράντοβιτς 1, Λόζινα, Ρότερμουντ, Κούμπις, Γκάνσεν, Μπένιτς 1, Μπάσιτς 1, Μπένκε

Ολυμπιακός: Μπίγατς, Δήμου 2, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 3, Κολόμβος 2, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς