18.2 C
Athens

Μίτσελ: Υπέροχο «πρόβλημα» οι πολλές επιλογές στο ρόστερ, το ποδόσφαιρο δικαίωσε τον Μέσι

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον ευχάριστο πονοκέφαλο που του δημιουργούν οι πολλοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και μίλησε για την κατάσταση των διεθνών αλλά και για τη δικαίωση του Μέσι με την κατάκτηση του Μουντιάλ

Έναν ευχάριστο πονοκέφαλο λόγω των πολλών επιλογών έχει ο Μίτσελ σύμφωνα με όσα ανέφερε σε δηλώσεις του πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ισπανός αναφέρθηκε στην επιστροφή των διεθνών και τόνισε ότι είναι όλοι σε καλή κατάσταση ενώ αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του Μουντιάλ.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Είμαστε έτοιμοι, καλά και συνειδητοποιημένοι για το τι πρέπει να κάνουμε όμως γνωρίζουμε και τη βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόμαστε και έχουμε μεγάλη ανάγκη τους τρεις βαθμούς για να διορθώσουμε τη θέση μας. Πολύς κόσμος μπορεί να πιστεύει πως είμαστε το φαβορί γιατί έχουμε βαθμολογική διαφορά με τον αντίπαλό μας όμως έχουμε μέγιστο σεβασμό απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Είναι θεμελιώδες. Πρέπει να παίζουμε με αυτοπεποίθηση, καλή διάθεση και να έχουμε την ψυχολογία του νικητή. Να έχουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια για να πάρουμε τους βαθμούς και να ανακτήσουμε τη θέση μας.

Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι ο προπονητής έχει να διαλέξει ανάμεσα σε πολλούς παίκτες κι αυτό είναι ένα υπέροχο πρόβλημα. Οι παίκτες έχουν αποδεχθεί τον ανταγωνισμό στο ρόστερ και δουλεύουν με αυτό. Πρέπει να είναι συνειδητοποιημένοι για την ομάδα που παίζουν και να έχουν τη μέγιστη συγκέντρωση.

Έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται και να ενσωματώνονται σιγά σιγά μετά το Μουντιάλ οι διεθνείς. Ο Ίνμπομ δεν σταμάτησε να προπονείται καθόλου ακόμα κι όταν είχε κενό κι όλοι είναι σε καλή κατάσταση και είναι διαθέσιμοι. Το γεγονός ότι οι παίκτες μας προπονήθηκαν για τέσσερις εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση βοήθησε τους διεθνείς που επέστρεψαν να μπουν πιο γρήγορα στην ομάδα».

«Η ιστορία και οι εξελίξεις δικαίωσαν τον Μέσι. Δεν θα έπρεπε να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο χωρίς τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή», υποστήριξε για την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς