23.1 C
Athens

Μαρκίνιος: Δεν μπορώ να κρύψω τη θλίψη και την ντροπή μου

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Μαρκίνιος για την πορεία της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο κύπελλο.

Η Σελεσάο έμεινε εκτός διοργάνωσης στη φάση των «8» από την Κροατία και ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε τον απολογισμό του μετά το πέρας του Μουντιάλ.

Ο Μαρκίνιος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δήλωσε ντροπιασμένος και τόλμησε να μιλήσει με σκληρά λόγια για την πορεία της Βραζιλίας στη διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 ολοκληρώθηκε και αρκετές μέρες έχουν περάσει από την πιο στενάχωρη μέρα της ζωής μου και ακόμα δεν μπορώ να περιγράψω την θλίψη και την ντροπή μου. Οικογένεια, φίλοι και ο χρόνος που πέρασε, με βοήθησαν να ηρεμίσω μετά από αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Η ουλή θα μείνει για πάντα. Πλέον, στόχος μου είναι να επιστρέψω πιο δυνατός, για να κάνω περήφανους όλους αυτούς που με στήριξαν.

Είμαι περήφανος που ήμουν μέλος της εθνικής Βραζιλίας σε αυτό το Μουντιάλ, παρά το γεγονός το το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ονειρευόμασταν. Ο Θεός με δοκίμασε γιατί ξέρει πως είμαι ικανός να το αντέξω. Ήρθε η ώρα να προχωρήσω, η ζωή συνεχίζεται με νέους στόχους. Σε αγαπώ Βραζιλία!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς