15.7 C
Athens

Αργεντινή: Μεσημέρι Τρίτης θα γνωρίσουν την αποθέωση οι παγκόσμιοι πρωταθλητές στο Μπουένος Άιρες

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή θα γιορτάσει την κατάκτηση του Μουντιάλ με τον κόσμο της στην πλατεία δημοκρατίας του Μπουένος Άιρες το μεσημέρι της Τρίτης κι αναμένεται να επικρατήσει... πανζουρλισμός!

Η αποστολή της Αργεντινής βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής για το Μπουένος Άιρες από την Ντόχα και παρά την κούραση που υπάρχει, η ανυπομονησία για τους πανηγυρισμούς μαζί με τον λαό της χώρας είναι τεράστια.

Ο Οβελίσκος στην πλατεία Δημοκρατίας του Μπουένος Άιρες δεν λέει να αδειάσει από τον κόσμο που έχει μαζευτεί εκεί και ζει ένα όνειρο μετά την κατάκτηση του τρίτου Μουντιάλ και του πρώτου έπειτα από 36 χρόνια επί εποχής Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του έγραψαν ιστορία στο Κατάρ και οι φίλοι της Αργεντινής κάνουν μια μικρή αναμονή για να ξεκινήσει για τα… καλά το πάρτι.

Η ομοσπονδία ενημέρωσε πως ο γύρος του θριάμβου με πούλμαν στην πόλη και δη στην κεντρική πλατεία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης (γύρω στις 12:00 μ.μ.) και αντιλαμβάνεται κανείς πως θα επικρατήσει πανζουρλισμός!

Σημειώνεται πως υπήρξε τεράστια καθυστέρηση στην αναχώρηση της αποστολής από την Ντόχα, ενώ πραγματοποιήθηκε και ενδιάμεση στάση στη Ρώμη, με την άφιξη στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες να είναι προγραμματισμένη τα ξημερώματα της Τρίτης (πρώτες πρωινές ώρες Ελλάδας).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς