22.6 C
Athens

Super League 2: Αναγέννηση και Πανσερραϊκός βάζουν φωτιά στη μάχη της ανόδου

Κορυφώνεται η μάχη στη Super League 2, καθώς μπαίνει φωτιά στη μάχη της κορυφής και στους δύο ομίλους του πρωταθλήματος.

Αναγέννηση Καρδίτσας και Πανσερραϊκός προχώρησαν με νίκες και εκμεταλλεύτηκαν το χθεσινό διπλό του Ηρακλή στη Λάρισα φτάνοντας μια ανάσα από την κορυφή.

Το ίδιο συνέβη και στον Νότιο όμιλο, με την Παναχαϊκή να παίρνει μεγάλη νίκη και σε συνδυασμό με τη νίκη της Καλαμάτας χθες κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, να πλησιάζει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας βρέθηκε πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ, με τον Θοδωρή Βερνάρδο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, αλλά παρόλα αυτά δεν πέρασε ένα εύκολο μεσημέρι. Το σκορ παρέμεινε στα ίδια για ολόκληρο το 90λεπτο και η ομάδα της Θεσσαλίας κρατάει την ουσία από το συγκεκριμένο παιχνίδι, που είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης οι οποίοι τη φέρνουν σε τροχιά ανόδου.

Ο Πανσερραϊκός έχει αρχίζει να χτίζει το δικό του σερί με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο της ομάδας και πέρασε θριαμβευτικά από την έδρα της Βέροιας επικρατώντας με 1-3.

Το σκορ άνοιξε ο Κανίς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στο 56′ ο ίδιος διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο και της ομάδας του.

Στο 92′ ο Μασκανάκης έκανε το 0-3, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Φασίδης πέτυχε με πέναλτι το γκολ της τιμής για τη Βέροια και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Η Παναχαϊκή πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στην έδρα του ΠΑΟ Ρουφ, που την ανεβάζει στην 4η θέση μόλις 4 πόντους πίσω από την πρώτη Κηφισιά.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης που χάρισε τη νίκη στην ομάδας της Πάτρας πέτυχε ο Κέρι στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Αλμωπός Αριδαίας πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου χάρη σε γκολ του Πέττα στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Διαγόρας Ρόδου χάρισε το πιο πλούσιο παιχνίδι της ημέρας, διασύροντας με 5-0 τον Απόλλωνα Λάρισας.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε χάρη σε δύο γκολ του Παραστατίδη (18′, 63′), δύο του Βουργιουντζή (23′, 66′) και ένα του Μπούμπα στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς