20.2 C
Athens

Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β’: Οριστική διακοπή, οι Ερυθρόλευκοι δεν βγήκαν στο β’ ημίχρονο ως ένδειξη διαμαρτυρίας! (vids)

Ο Ολυμπιακός Β' αρνήθηκε να βγει στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με την Καλλιθέα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα διαιτητικά σοβαρά λάθη στο πρώτο ημίχρονο και το ματς διακόπηκε οριστικά

Ο Ολυμπιακός Β’ αποχώρησε για τα αποδυτήρια πριν τη σέντρα του δευτέρου μέρους της αναμέτρησης με την Καλλιθέα στο «Γ. Λαμπράκης» έπειτα από εντολή των ανθρώπων της ομάδας και του Γιάννη Μανιάτη στους παίκτες καθώς υπήρχαν σοβαρά παράπονα τόσο για το γκολ ισοφάρισης των γηπεδούχων όσο και για το ακυρωθέν των Ερυθρολεύκων στο τέλος του πρώτου μέρους.

Η αναμέτρηση διακόπηκε οριστικά έπειτα από αναμονή λίγων λεπτών από πλευράς διαιτητικής τριάδας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν επεισοδιακό. Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά στη συνέχεια διαμαρτύρονται για το τέρμα που πέτυχε ο Κυνηγόπουλος για την Καλλιθέα. Ο Ολυμπιακός Β’ θεωρεί πως υπάρχει οφσάιντ του επιθετικού της ομάδας του Γιώργου Σίμου στη φάση, ενώ ο επόπτης δεν σήκωσε τη σημαία.

 

Πριν το τέλος του πρώτου μέρους το γκολ που σημείωσαν οι παίκτες του Γιάννη Οκκά ακυρώθηκε για χέρι του Βοΐλη. Παράβαση δεν υφίσταται από τον επιθετικό του Ολυμπιακού Β’, ενώ ο αμυντικός της Καλλιθέας διώχνει την μπάλα – στη σέντρα του Αλγκασίμ Μπα – με τάκλιν (η μπάλα ακουμπά στο δικό του χέρι) πριν πάει στα δίχτυα και χωρίς να έχει κάνει επαφή ο Βοΐλης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς