18.3 C
Athens

Άγριο ξύλο και εικόνες ωμής βίας σε αγώνα βόλεϊ γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕΛ (vid)

Σκηνικά ντροπής για τον ελληνικό αθλητισμό εκτυλίχθηκαν στο κλειστό της Αγριάς Βόλου μετά τη λήξη της αναμέτρησης για τη Β’ εθνική βόλεϊ γυναικών ανάμεσα στον τοπικό Ολυμπιακό Βόλου και την ΑΕΛ.

Όπως αναφέρει το «The Newspaper.gr», αρκετή ώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού Βόλου και της ΑΕΛ, ξέσπασαν επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ειδικότερα, παράγοντας των φιλοξενούμενων έβρισε χυδαία τους λιγοστούς οπαδούς που είχαν απομείνει στο γήπεδο, ενώ είχαν αποχωρήσει και οι διαιτητές, έχοντας κλείσει και το φύλλο αγώνος. Παράλληλα, οι ομάδες είχαν μεταβεί στα αποδυτήρια.

Οι λιγοστοί οπαδοί προχώρησαν σε μία καταδικαστέα πράξη, μπαίνοντας εντός του αγωνιστικού χώρου και επιτέθηκαν κατά του παράγοντα της ΑΕΛ, με τους ιθύνοντες των ερυθρολεύκων να προσπαθούν να τον προστατέψουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Το συγκεκριμένο περιστατικό καταδίκασε με ανακοίνωσή της λίγο αργότερα η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, αναφέροντας:

«Η Α.Ε.Λ. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταδικάσει την άνανδρη επίθεση μιας χούφτας οπαδών στην ομάδα μας και τους παράγοντές της το Σάββατο, μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακού Βόλου-Α.Ε.Λ. για το πρωτάθλημα Β Εθνικής Βόλεϊ Γυναικών.

Η βίαιη επίθεσή τους και η εγκληματική τους συμπεριφορά δεν πρέπει και δεν θα μείνει ατιμώρητη.

Στη διάθεσή μας βρίσκονται αποδεικτικά στοιχεία της αθλιότητας που επέδειξαν στους παράγοντες της ΑΕΛ, θέτοντας παράλληλα σε κίνδυνο τις αθλήτριές μας, αρκετών εξ αυτών ανήλικες.

Με θράσος εκμεταλλεύτηκαν την αδικαιολόγητη απουσία αστυνομικής δύναμης, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο αφού είχε λήξει η αναμέτρηση και συνέχιζαν να προπηλακίζουν τα μέλη της ομάδα μας.

Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτό και μετέτρεψαν το μένος τους για την Α.Ε.Λ. και τους ανθρώπους της σε πράξη, επιτιθέμενοι με βία.

Δεν θα πούμε “ντροπή” για τους δράστες, δεν θα καταλάβουν τη λέξη. Οι αρμόδιες αρχές, και μόνο αυτές, έχουν το λόγο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς