24.2 C
Athens

Σύνδεση του Ολυμπιακού με τον Μπράντον Αγκιλέρα της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τη μεταγραφική του ενίσχυση και στην μεσοεπιθετική του γραμμή, με τον 19χρονο άσο και διεθνή με την Κόστα Ρίκα να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του με φόντο το μέλλον, σύμφωνα με τους Άγγλους

Δημοσιεύματα από την Αγγλία συνδέουν τον 19χρονο μεσοεπιθετικό από την Κόστα Ρίκα, Μπράντον Αγκιλέρα, που ανήκει από το καλοκαίρι του 2022 στη Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αγγλικό σάιτ που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της Νότιγχαμ Φόρεστ, οι Ερυθρόλευκοι έχουν στα μεταγραφικά ραντάρ τους τον νεαρό άσο με καταγωγή από την Κόστα Ρίκα που στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Γκουανακαστέκα της πατρίδας του.

Μάλιστα, τη συγκεκριμένη είδηση επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπος του παίκτη με δηλώσεις του, στις οποίες ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον πελάτη του προσθέτει και τον Ολυμπιακό λόγω των καλών του σχέσεων με τη Φόρεστ.

«Είναι μία πιθανότητα να πάει στο Βέλγιο ή την Ολλανδία, ωστόσο Νότιγχαμ και Ολυμπιακός έχουν καλή σχέση. Όλες οι παραπάνω είναι σεβαστές λίγκες στην Ευρώπη, με υψηλό επίπεδο, όπου ο Αγκιλέρα μπορεί να πάρει αγωνιστικά λεπτά».

Τονίζεται, ότι ο Αγκιλέρα βρισκόταν και στην αποστολή της Κόστα Ρίκα για το Μουντιάλ του Κατάρ, αγωνιζόμενος μάλιστα και στα τρία παιχνίδια των ομίλων ως αλλαγή.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς