18.9 C
Athens

Ιστορική στιγμή: Ο «αιώνιος» Μέσι επικαλέστηκε τον θεό Ντιέγκο στο τελευταίο πέναλτι της Αργεντινής (vid)

Ο μαγικός Λίο Μέσι έβαλε το όνομά του δίπλα σε αυτό του αείμνηστου ποδοσφαιρικού θεού, Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά για να φτάσει μέχρι εκεί χρειάστηκε πρώτα να τον επικαλεστεί σε μία από τις πιο δυνατές στιγμές ever στο ποδόσφαιρο

Μία στιγμή που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Μία στιγμή, ολόκληρη η ιστορία ενός ανεπανάληπτου θριάμβου. Όλα αυτά στον τελικό των τελικών από τον κορυφαίο των κορυφαίων, Λίο Μέσι.

Η εθνική Αργεντινής βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου για τρίτη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από 36 χρόνια, με τον αείμνηστο Ντιέγκο Μαραντόνα να στήνει το δικό του πάρτι από τον ουρανό.

Η Αλμπισελέστε το έκανε ξανά, με τον πιο επικό τρόπο παίρνοντας τα παγκόσμια σκήπτρα από τη Γαλλία του εκπληκτικού Εμπαπέ.

Και το έκανε με τον Μέσι ως ηγέτη και την αύρα του Μαραντόνα από ψηλά. Γιατί αυτόν, τον δικό του ποδοσφαιρικό θεό, επικαλέστηκε ο αρχηγός της Αργεντινής στην πιο κρίσιμη ώρα, όταν ο Μοντιέλ έπαιρνε φόρα για να στείλει τελικά την μπάλα στα δίχτυα του Γιορίς και να δώσει το τρόπαιο στην ομάδα του. Τι στιγμή!

Δείτε τον Μέσι να λέει «Πάμε Ντιέγκο, από τον ουρανό…» λίγο πριν την τελευταία εκτέλεση πέναλτι:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς