18.1 C
Athens

Αποκαλυπτικός ο ατζέντης του Σισέ: «Είχε πρόταση από την Τορίνο, θα φύγει σίγουρα το καλοκαίρι»

Αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξη του ο ατζέντης του Παπέ Σισέ, όπου έκανε γνωστό πως ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Τορίνο για τον ποδοσφαιριστή το περασμένο καλοκαίρι.

Ο ατζέντης του Παπέ Σισέ, Φεντερίκο Παστορέλο μίλησε στη «TuttoMercatoweb» και έκανε γνωστό πως η Τορίνο χτύπησε την πόρτα των πρωταθλητών Ελλάδας το περασμένο καλοκαίρι για τον ποδοσφαιριστή, αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Σενεγαλέζου διεθνούς στόπερ ολοκληρώνεται το 2024.

Παράλληλα δήλωσε πως ο διεθνής Σενεγαλέζος θα αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι και εξέφρασε την άποψη του πως πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Έχει παίξει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής όπου το κατέκτησε και η Σενεγάλη, είναι ένας αμυντικός που θα τον έβλεπα στην Ιταλία. Είχαμε αρκετές καταστάσεις, ακόμη και μια συγκεκριμένη πρόταση από την Τορίνο την οποία ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πέρυσι. Ωστόσο, έχει παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει συνεισφέρει και ξέρω πως, αν δεν γίνει κάτι τον Ιανουάριο, το οποίο περιμένω, σίγουρα θα φύγει το καλοκαίρι γιατί τα αιτήματα του συλλόγου θα έχουν πέσει καθώς το συμβόλαιό του λήγει. Είναι πολύ καλός παίκτης για να μην έχει ευκαιρία σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Αγγλία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς