16.6 C
Athens

Ροντινέι: Με έχουν αφήσει άφωνο Μαρσέλο και Χάμες, θα τιμήσω τη φανέλα του Ολυμπιακού

Τις πρώτες του μέρες στον Ολυμπιακό ζει ο Ροντινέι και όπως φαίνεται το χαίρεται με την ψυχή του, ειδικά το γεγονός πως έχει συμπαίκτες του Μαρσέλο και Χάμες.

Ο Βραζιλιάνος μπακ αρχίζει σιγά σιγά να προσαρμόζεται και μίλησε στο «GE» για τις πρώτες του ημέρες στον Πειραιά και για το πως είναι να έχεις συμπαίκτες δύο τεράστια ονόματα του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος, το γεγονός αυτό τον αφήνει άφωνο, ενώ παράλληλα υπόσχεται πως θα βάλει τα δυνατά του για να τιμήσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 30χρονος: «Πάντα ήθελα να παίξω στην Ευρώπη και το να έχω αυτή την ευκαιρία τώρα που είμαι πιο έμπειρος, είναι προνόμιο. Επίσης, το να έχω συμπαίκτες όπως τον Μαρσέλο και τον Χάμες Ροντρίγκες με έχουν αφήσει άφωνο. Επομένως, σίγουρα θα βάλω τα δυνατά μου για να τιμήσω τη φανέλα του Ολυμπιακού και να μαζέψω περισσότερες απίστευτες στιγμές για την καριέρα μου. Αυτές οι πρώτες μέρες ήταν μέρες προσαρμογής, αλλά απολαμβάνω πραγματικά την πόλη και όλο το περιβάλλον».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς