16.7 C
Athens

Super League 2: Πρώτη νίκη στην εποχή Νικοπολίδη για την Προοδευτική, μεγάλο διπλό του Ηρακλή στη Λάρισα

Στοπ στο σερί της ΑΕΛ έβαλε ο Ηρακλής που πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο με 0-2 από τη Λάρισα στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ομάδας.

Ο Γηραιός πήρε βαθμολογική ανάσα με το αποτέλεσμα και αυτό και παράλληλα έβαλε μπελάδες στο κεφάλι της ΑΕΛ, η οποία μπορεί να παραμένει δεύτερη και σε τροχιά ανόδου, αλλά βλέπει όλο και πιο πολύ τους διώκτες της να την πλησιάζουν.

Οι Κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι και είχαν τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι. Ο Ματίας Τομάς σπατάλησε το πέναλτι που κέρδισε ο Γιουμπιτάνα στο 39′, αλλά το ίδιο δεν έγινε στο δεύτερο μέρος από τους Χρουσιέλ και Μελούνοβιτς.

Ο αμυντικός του Γηραιού άνοιξε το σκορ στο 63′ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ ο Άλεν Μελούνοβιτς έγραψε το 0-2 στο 82′ και σφράγισε την πολύτιμη νίκη για την ομάδα του.

Το αποτέλεσμα αυτό εκμεταλλεύτηκε η Νίκη Βόλου που πέρασε επίσης από τη Λάρισα επικρατώντας με 0-1 του Ηρακλή Λάρισας.

Το γκολ του Κάσσου στο 20λεπτο ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση και οδήγησε την ομάδα του Βόλου 5 βαθμούς πίσω από την ΑΕΛ στη μάχη για την άνοδο στην Super League.

Τα 2 από τα 3 παιχνίδια του Νοτίου ομίλου και συγκεκριμένα το Αιγάλεω – Χανιά και το Ηλιούπολη – Επισκοπή έμειναν στο 0-0, ενώ η Προοδευτική πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και την πρώτη με τον Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο, επικρατώντας με 1-0 επί του Ηρόδοτου χάρη σε γκολ του Ευθυμίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς