15.7 C
Athens

Αργεντινή – Γαλλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες των μονομάχων του μεγάλου τελικού

Διαβάστε τις βασικές ενδεκάδες των δύο μεγάλων αντιπάλων για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκινάει στις 17:00

H πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Γαλλία και Αργεντινή μονομαχούν για το στέμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο Κατάρ, με τους τρικολόρ να θέλουν να υπερασπιστούν τα πρωτεία κατακτώντας για δεύτερο σερί τουρνουά την πιο βαρύτιμη κούπα στην ιστορία του ποδοσφαίρου και τους Αργεντίνους να ζουν εποχές Μαραντόνα σχεδόν 40 χρόνια μετά.

Ο τελικός που ονειρευόμασταν έφτασε και πλέον είναι η ώρα για τα παιχνίδια της μοίρας.

Αυτά που τόσες και τόσες φορές έχουν «γράψει» την ιστορία, αφήνοντας στίγματα στην αιωνιότητα. Μία αιωνιότητα που κυνηγά απόψε ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της αγαπημένης του Αλμπισελέστε. Την ίδια κυνηγά και ο Κιλιάν Εμπαπέ, που δεν πρόκειται να παραλάβει καμία σκυτάλη από τον Αργεντινό θρύλο. Απλώς θα συνεχίσει το μεγαλείο του, ως το σημείο που μπορεί.

Στα βασικά πλάνα των δύο προπονητών, υπάρχουν εκπλήξεις. Από τη μία η Αλμπισελέστε ξεκινάει με τον Ντι Μαρία βασικό και τους Μέσι, Άλβαρες μπροστά. Από την άλλη οι Γάλλοι, παρά την επιδημία ίωσης μέσα στην εβδομάδα, έχουν όλα τα αστέρια στη σύνθεσή τους με τον Ζιρού βασικό και τους Ουπαμεκανό στην άμυνα και Ραμπιό στο κέντρο.

Αναλυτικά οι βασικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Η ενδεκάδα της Γαλλίας: Γιορίς, Κουντέ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Ερναντές, Τσουαμενί, Ραμπιό, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ, Ζιρού, Εμπαπέ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Αργεντινής: Ε. Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια, Ντι Μαρία, Φερνάντες, Ντε Πολ, ΜακΚάλιστερ, Μέσι, Άλβαρες.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς