18 C
Athens

Καρεμπέ: Δίκαιος τελικός, ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του τουρνουά

Αντιμέτωπες οι «δύο καλύτερες ομάδες στον κόσμο» σε έναν «δίκαιο τελικό», σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, θα ολοκληρώσουν σήμερα (18/12-17:00) το Μουντιάλ στο Κατάρ, με το μεγάλο αγώνα που θα διεξαχθεί στο στάδιο Lusail.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος πανηγύρισε με τη Γαλλία το 1998 την κατάκτηση του πρώτου παγκόσμιου τίτλου της, πρωταθλητής Ευρώπης (2000) και νικητής του Champions League (1997-98, 1999-00) με την Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται στην Ντόχα, όπου χθες παρακολούθησε τον αγώνα για την 3η θέση (Κροατία-Μαρόκο 2-1), κάνοντας σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram, ενώ επίσης συναντήθηκε και με τον Πορτογάλο πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς (προπονητής της πλέον της Αλ Γκαράφα του Κατάρ).

«Τόσο η Γαλλία όσο και η Αργεντινή αξίζουν να είναι σε αυτόν τον τελικό. Τώρα, ποιος είναι ο καλύτερος που θα δούμε στον αγώνα. Ο Μέσι και ο Μπαπέ είναι σούπερ σταρ. Ο Μπαπέ κέρδισε το Κύπελλο πριν από τέσσερα χρόνια και ο Μέσι ανυπομονεί επίσης για αυτόν τον τίτλο. Δεν θα είναι εύκολο για εμάς, γιατί η Αργεντινή, εκτός από τον Μέσι, έχει και μια φανταστική ομάδα, εκτός από το ότι είναι πολύ, πολύ πεινασμένη για νίκη», είπε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

«Η ομάδα της Αργεντινής είναι απίστευτη και έχει πολλούς παίκτες που βοηθούν και κάνουν τα πάντα για να γίνει πρωταθλητής ο Μέσι. Αλλά και ο Ντεσάν έχει πολλές ποιοτικές επιλογές. Στη μεσαία γραμμή, για παράδειγμα, μετά τον τραυματισμό του Πογκμπά, ο Τσουαμενί ξεχωρίζει και έχει ένα απίστευτο Κύπελλο», πρόσθεσε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς