24.2 C
Athens

Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο ο Πρόεδρος της Αργεντινής θα δει τον τελικό στο σπίτι του

Ο Πρόεδρος της Αργεντινής Αλμπέρτο Φερνάντες δήλωσε ότι δεν θα πάει στον τελικό Αργεντινής-Γαλλίας, σε αντίθεση με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν.

Όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) αυτό θα συμβεί μάλλον, επειδή ο προκάτοχός του (2015-2019) Μαουρίτσιο Μάκρι βρέθηκε στη Ρωσία το 2018, παρακολουθώντας την αποτυχία της «Αλμπισελέστε».

«Όπως εκατομμύρια συμπατριώτες μου, θα απολαύσω τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο σπίτι», έγραψε σε tweet ο Φερνάντες.

«Θα ζήσω αυτή τη φανταστική στιγμή, όπως έκανα μέχρι τώρα, με τους δικούς μου», προσθέτει. «Οι καλύτεροι από τους ανθρώπους μας θα είναι στο γήπεδο και στις κερκίδες των ένδοξων οπαδών».

Την Πέμπτη, ο Αλμπέρτο Φερνάντες και ο Εμανουέλ Μακρόν αντάλλαξαν φιλικά tweets καθώς πλησίαζε ο τελικός, ο Νοτιοαμερικανός ηγέτης παραδέχτηκε ότι ευχήθηκε στον Γάλλο ομόλογό του τα καλύτερα «εκτός Κυριακής».

«Αγαπητέ φίλε Εμανουέλ Μακρόν σε αγαπώ πολύ και σου εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον. Εκτός Κυριακής», έγραψε ο Αλμπέρτο Φερνάντες απαντώντας σε tweet του Γάλλου προέδρου, ο οποίος του είπε «αγαπητέ Αλμπέρτο Φερνάντες, ένας από εμάς θα έχει περισσότερη τύχη… Θα δούμε ποιος την Κυριακή. Με όλη τη φιλία… Πάμε Μπλε!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς