23.1 C
Athens

Το ιδιαίτερο δέσιμο του Βαλμπουενά με τον Ολυμπιακό και η απόφαση για το μέλλον του

Ο Γάλλος άσος των Πειραιωτών μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει τη συνεργασία του με τους Ερυθρολεύκους από διαφορετικό πόστο στα επόμενα χρόνια

Ο Ματιέ Βαλμπουένα νιώθει «σαν στο σπίτι του» στον Ολυμπιακό και φαίνεται πως σκέφτεται και το μέλλον του στον Πειραιά, από διαφορετικό πόστο, όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο αγέραστος Ματιέ είναι από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δηλώνει δεμένος με τους Πειραιώτες όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.

Αυτή τη φορά μίλησε στο γαλλικό δίκτυο ενημέρωσης «ARL» κάνοντας εκτενή αναφορά στα όσα ζει με τον Ολυμπιακό τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην πιθανότητα συνεργασίας με τους Ερυθρολεύκους από άλλο πόστο μέσα στα επόμενα χρόνια.

«Δεν ξέρω. Ξέρω όμως πως έχω καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό. Γιατί να μην συνεργαστώ με έναν σημαντικό σύλλογο και να δουλέψω ως τεχνικός διευθυντής, ώστε να μοιραστώ εμπειρίες.

Νιώθω πολύ καλά εδώ. Για την ώρα δεν έχω κάποια ιδέα. Είμαι δεμένος με το κλαμπ και τους ανθρώπους που δουλεύουν εδώ. Γιατί να μην έχω έναν διαφορετικό ρόλο, να βοηθήσω στο μέλλον, ώστε το κλαμπ να προοδεύσει», ήταν τα λόγια του 37χρονου άσου.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς